Överraskningsfest och lateNIGHTplugg!

Idag har vi haft en minst sagt produktiv dag! Jag o Ellie började morgonen på Actic med att jag höll ett spinningpass! Grymt najs!

Sen bar det av ner till Konsum för att inhandla alla ingredienser till dagen och morgondagens bak! Lussekatter stod på agendan idag! Men när jag smälter smör och tillsätter saffran så slår det mig att jag har ju glömt jäst!! Så ner igen till lokala Konsum för att köpa jäst -tur vi har affären relativt nära! Men när jag står och häller ner mjöl i bakmaskinen så ser jag, till min fasa, att det är ju FULLKORNSmjöl!! Bevare mig väl!!
 
Attan! Men de smakade nog skapligt tyckte Ellie och Melvin iaf...
 
Det blev stooooora lussekatter!
 
Sen fortsatte pyntadet inför morgondaens kalas för Ellie...för att sedan svida om till kvällens överraskningsfest för allas vår Johan! Den underbart underhållande man från listerlandet som tillsammans med Emelie, men även en del av mannens band Hellmet!
 
Vi samlades nere på lokala puben ett glatt gäng på nästan 40pers och han visste ingenting!!
 
 
 
Riktigt mysigt och så härligt att se den sanna glädjen hos Johan!
 
Men när sällskapet började dra vidare hem till Johan o Emelie så passade jag o ungarna på att dra hem! Men det gjorde att jag fick 3h effektiv tid framför datorn så att jag kunde (nästan iaf) färdigställa den skriftliga examensuppgiften till kursen! Vi ska göra en språklig kartläggning och den ska mailas till en kursare imorrn för kamratgranskning/respons... så jag är ju som vanligt ute i sista stund...
 
Men utan mannen hemma så kändes arbetet effektivt! Kanske var för att barnen låg till sängs också! ;)
 
Nu ser jag fram emot ännu en fullspäckad dag imorrn med gympaavslutning, mer skrivande, städande och bakande inför kalaset på eftermiddag! Sen var det visst måndag igen!?
 
Puss å kram