Kalla mig Amanda

Efter starten på jullovet & lugnet äntligen la sig över hemmet & mig så kunde jag äntligen finna ro att sjunka ner i läsfåtöljen & bara låta mig svepas med i denna galna värld som fanns på insidan av pärmarna!
 
Det tog några sidor innan jag rett ut vilka alla karaktärer i boken var, men ganska direkt så började handlingen/handlingarna utkristalliseras o jag var fast!  Från sensuella lekar mellan lakanen, eller på alla andra ställen, till gapskratt då dråpliga ljud skar genom den sensuella stämning som byggts upp! (Mitt gapskratt grundade sig i att en av karaktärerna visst byggt upp lite väderspänningar som lättades mitt under akten! 😂)
 
Språket i Kalla mig Amanda är frigörande & ärligt på samma gång! Kanske för frispråkigt för en del av er -men jag gillar det!
 
Utan att avslöja för mycket så stöter karaktärerna såklart på patrull & en & annan oväntad vändning visar sig -helt klart läsvärd! Jag läste ut den på två halvdagar! 😃 Nu blir det riktigt spännande att höra vad mina medbokklubbare tycker om den när vi ses i början av januari ❤️
 
(null)
 
(null)
Sammanfattningsvis får den 5 Läsfåtöljer av fem möjliga!
 
Och nu är julläsningen officiellt igång! Hade tre böcker som har väntat vid fåtöljen och nu är det bara två kvar...får se om jag måste botanisera i bokhyllan -där det faktiskt finns en hel del som jag lagt på hög...så det ska nog inte gå någon nöd på min julläsning ;)
 
Puss å kram