Julafton

Alltså hela december, för att inte säga flera månader, denna längtan och uppbyggnad av julstämning som utmynnar i en enda dag och när den är över så är helt plötsligt julkänslan över... Njae inte riktigt så kanske men, jag blir nog alltid lika paff när julen är "över"... Men så mysig dag vi hade igår!
 
För det första så sov vi alldleles för länge, men barnen väckte oss och ville öppna de första klapparna prydligt låg och väntade under granen...
 
Därefter blev det lite grötfrukost och det sista fixet inför gästernas antågande. Men lite väl tidoptimister hade vi nog varit, men allt blev helt suveränt! En alldeles underbar julafton med två av Tommys systrar med familjer. Nästa år blir det dock inte lika mycket fika, utan fokus på mat...
 
I år ville Ellie följa med tomten!
 
Liksom Skånsk tradition det här med regn på julafton...
 
 
 

 
 
 
 
Vi fick också testa en av Tommys nya tävlingar/lekar :)
 
 
 
Farmors gamla godisskål fick såklart en hederplats på bordet <3
 
 
Underbart gott bröd från Kanelbullen!
 
 Sen var det dags att avsluta kvällsmyset med julklappsspelet och "Med andra ord"
 
 Ojj så många härliga skratt det bjöd på! Jag och Tommy lyckades vara väldigt samspelta i förklaringarna -för vi vann!
 
 
 
Idag har det däremot varit lugna gatan...kickstartade förvisso juldagen med SPINNING, sånär som på två cyklar full sal med taggade cyklister! Vi lyckade till och med skapa imma på insidan av dörren! Så med nytt pass blev det gott betyg!
 
Nu är jag och barnen lediga två veckor till!! <3 Och nästa nedräkning är Nyårsafton som ska firas tillsammans med Hellmet!
 
Puss å kram