Jag är på helt rätt ställe!

Två dagar på Malmö Högskola...nu är kursen avslutad och jag väntar bara på att få lägga in den skriftliga delen. Den muntliga presentationen av den språkliga kartläggningen gjorde jag idag. Så bra det kändes! Gillar ju verkligen att prata inför folk! Har faktiskt glömt bort hur mycket jag tycker om det! Jag har ju haft många kurser i pedagogiskt drama och föreläst, men det var ett tag sen nu...men kanske det är något att bygga vidare på ;)
 
 
 
Nu känner jag mig så tillfreds...kanske inte bara för att jag är färdig med alla uppgifter utan för att jag känner att jag är på rätt ställe i livet och i världen <3 Jag har ett jobb som jag älskar och som jag känner kan göra skillnad! Jag känner mig trygg i min roll och mina kunskaper inom språkutveckling! Julen närmar sig och alla julklappar från oss är redan inhandlade! Julafton är planerad och jag ser så fram emot det lugn och mys som jag tror ska komma!
 
Jag tänker verkligen avsluta detta året på topp -precis som det började! Men som jag sagt tidigare så älskar jag nystarter! 2018 erbjuder ett orört år fullt av fantastiska möjligheter om vi bara tar tillvara på de möjligheter vi får <3 Har förresten inte börjat fila på något nyårslöfte än, men brukar ju alltid ha någon tanke inför varje år...Men kanske jag bara ska fokusera på en inre harmoni <3 att bibehålla det inre lugn som faktiskt präglat mig större delen av denna höst...
 
 
Puss  å kram