Alltså denna fantastiska kvinna!

Jag har läst alla 6 tidigare böcker av Simona och föll verkligen pladask och när jag har hittat mig en favoritförfattare så slukar jag allt av den -inget undantag nu! Tidigare i höst så fick jag Simonas senaste bok "Allt eller inget" hemskickad till mig <3 (av författaren själv). Boken har därefter legat som helig gral på hyllan ovanför läsfåtöljen och bara väntat på att bli läst vid rätt tillfälle. Julledigheten är ju verkligen ett sådant pefekt tillfälle! Å det är nog första gången jag från allra första sidan är helt SÅLD, begastrad och fast! Det är så lätt att följa med i hennes språk och som läsare får du genast tydliga bilder av vad som händer! Du vill bara veta mer och mer så det går knappt att släppa boken för en sekund!
 
Den innehåller så mycket mer än hetta och erotik, den handling som  byggs upp bland Östermalmssocieteten är så pirrande och gäckande att det är svårt att lägga boken ifrån sig!
 
Här hittar du inlägget om hur starstrucked jag kände mig när jag fick boken hem i brevlådan (och alla andra länkar till tidigare inlägg om hennes böcker).
 
Jag tror nästan att författaren har överträffat sig själv (igen) -ska du bara läsa en bok så ska du läsa denna!
 
(null)
 
(null)
Det var extremt svårt att slita sig från denna eminenta bok i julstöket ❤️
 
Puss å kram