Första kraschen -men härlig cykeltur!

I morse ringde klockan 7:00... ja tänk en fredag...men så har jag haft sovmorgon hela veckan (påsklov) så vad gör väl en tidig morgon? 😜

 
Och vad är då anledningen till detta? Jo 8:00 var det Challenge med PTLilla Ax på Actic! Å oj vad det kändes i låren...klarade inte jägarvilan utan att sträcka benen emellan! Å så malde tanken att snart ska dessa ben ut i blåsten o cykla...
 
Så efter challengen var det bara hem o byta om snabbt. Sen kom Maria & Rebecca o så bar det iväg! En härlig tur över Genarp & Häckeberga o vidare mot Blentarp där vi förärade Smaksak med ett besök! Swedish FIKA ni vet 😁 Har aldrig varit där innan, men riktigt mysigt, god fika och fina saker till försäljning!
 
Det blev en påskbakelse för min del :)
 
Här ser ni lite av miljön å så mina fina cykelkompisar <3
 
God var den också 🐣👌
 
 
Där står de -pärlorna <3 
 
Påskmys
 
Ser så fram emot nästa tur -allt blir så mycket roligare med sällskap ❤
 
Men just det ja! Jag gjorde ju min första krasch idag ;) Ha ha! En sån där typisk stillastående (som tur var) vurpa rakt åt sidan för jag lyckades inte knäppa loss ena skon...Det lustiga var ju att jag stod med vänsterbenet på marken och välter åt höger... ;)
Men så tar jag ju emot med knäet...hmmm...nästa gång viker jag in och tar emot med höften istället ;) Så bara tre gånger kvar nu då innan jag är en "riktig" cyklist...eller hur var det nu? ;)
 
Puss å kram
#1 - - NORRSKEN EMMA:

GLAD PÅSK!!

ha en bra dag

Svar: Tack detsamma! ❤
Millimy