iframe { height: 1px; width: 1px; }

Tack ALLA <3

 
 
Egentligen skulle jag nog vilja tacka alla som på något sätt bidragit till min kunskapresa (och fortfarande bidrar för den delen)...Allt från mina barn till kursare, kompisar och kollegor!
 
Min resa är långt ifrån över utan har egentligen bara börjat :) Kunskap är något som utvecklas hela tiden -med all rätt för det finns å enormt mycket att lära!
 
Men jag måste bara få berätta om min kväll innan jag går och nannar :)
 
Vi började kvällen på Scandic Kramer hos Lena :) Där blev det både bubbel, jordgubbar och annat gott!
Sen fortsatte kvällen på Piccolo Mondo! Tanken var att vi skulle gå på Mando Steakhouse, men det var (som vanligt) alldeles för lång kö, så efter ett par nekanden så blev det Piccolo Mondo! Å vilken lyckträff! En helt underbar miljö med riktigt god mat och bra service! Kan varmt rekommendera detta ställe!
 
Jag o Lisa <3
 
Det blev till och med en flaska bubbel över ;)
 
Vid niotiden tittade jag in appen från Skånetrafiken och upptäcker att ALLA tåg är INSTÄLLDA och det går inga bussar till Veberöd varken från Malmö eller Dalby som passade! Så efter lite skratt om det galna i situationen att få stanna till 4:53 ringer jag hem till mannen som löser det! :) Såklart! Snälla Mattias kom och hämtade mig istället! Underbart med så bra vänner som ställer upp!
 
Nu ska jag försöka sova i allt lyckorus å ladda för morgondagen och sista visiten till Malmö högskola på speciallärarprogrammet ;)
 
 Puss å kram