iframe { height: 1px; width: 1px; }

Jag ska bara va mig sjääääälv :)

I söndags blev det två 5km turer och ett par kilometer cykling, men det var starten på att få tillbaka min träningsglädje! Sista turen lyssnade jag på Spotify och hörde Lalehs låt "Bara få va mig själv"... På något sätt har den låten, sedan jag först hörde den, gett mig sådan energi! Jag bara älskar den låten!! Refrängen är så kraftfull -"jag ska bara va mig sjääääälv"...
 
 
 
Var då tvungen att lägga ut en bild på Instagram med just de orden på mina träningsklädda ben ;)
 
Det handlar om träningspepp!
 
Men jag känner att jag måste komma med en förklaring... fick en del kommentarer från olika håll, men det handlar om att jag vill:
 
- träna för mitt eget nöjes skull...inte för att bygga muskler, få plattare mage eller större rumpa! Snarare mer ork :) och det handlar verkligen inte om att passa i någon "form" skapade av förväntningar från omgivningen! Jag ville hitta tillbaka till mitt inre -på riktigt!
 
Jag ville hitta tillbaka till känslan som träning kan ge mig! En känsla av att jag är on top of the World! Jag kan allt! Jag har flow och flyger fram på alla endorfiner! Så vill jag ha det! Att jag utmanar mig själv till att orka bara liiiite till....
Ha ha, upptäckte ju inte förrän jag såg denna bilden efter publikation att jag har mascara över hela facet ;)
 
Igår på kvällens spinning fick jag just DEN känslan! Jäklar i det vad vi körde! Blodsmak i munnen och totalt slut på syre mellan vissa låtar... ;) Så jag var tvungen att lägga in fler "fuskpauser" mellan låtar än vad jag brukar ;) Brukar ju annars köra på utan uppehåll, men tjooo luften räckte riktigt inte till! Underbara känsla att bara gå ALL IN! <3 Flera av spinnarna som delade samma uppfattning, yeaaa mission completed!
 
Nu håller jag spin på lördag igen! Hoppas på samma underbara känsla då! Kanske blir det lite nya låtar också!
 
Puss å kram