iframe { height: 1px; width: 1px; }

Enkelt och gott!

Idag har vi haft goda vänner här på grill! <3 La ut en bild på efterrätten på instagram och jag lovade receptet imorrn, men det kommer redan nu :)
 
Millimys Semifreddo
3 ägg
1dl florsocker
2,5dl vispgrädde
100g maräng
1msk kakao
 
200-250g hallon
2msk mangobalsamvinäger
 
Gör så här
Ta fram tre skålar. Separera äggen, vispa vitan hård i en skål. Vispa gulan tillsammans med sockret poröst. Vispa grädden hård. Blanda samman alla äggsmeterna tillsammans med grädden. Pressa sönder marängerna lite och blanda i smeten. Rör ner kakaon lite lätt så att smeten blir "marmorerad". Fördela antingen i portionsformar eller i en stor bytta, täck över med plastfolie och ställ in i frysen i minst tre timmar. Ställ i kylskåpet 30min innan servering. Blanda samman färska hallon med balsamvinägern och låt stå 10min och ha som tillbehör till semifreddon.
 
 Mmmmmm

Puss å kram
<3