iframe { height: 1px; width: 1px; }

Vi bytte Netflix mot Bubbel <3

Första arbetsdagen denna ljuvliga vecka! Idag började också barnen på fritids och förskola! Vilken lycka! Att få träffa alla igen och för oss att få rutinerna tillbaka! Ledighet är underbart, men det är lika underbart att vara tillbaka också!
 
Igår bestämde jag och mannen för att ikväll ska vi minsann ha det mysigt...på riktigt liksom..inte sitta och glo på dumburken på ännu någon serie...
 
Sagt och gjort, men först blev den en snabb promenad med min fina vän Malin <3
 
Sen gick vi ner i vårt spa (ja vi har faktiskt ett spa nu) och bubblade en timme! Underbart! Att bara va, att få snacka, att hitta lugnet...det var vi värda!
 
Lika viktigt är det ju att vårda ens förhållande! Det är så lätt att hamna i slentrian och vardag att man glömmer bort varandra...Att alla dagar bara blir den andre lik...Så ett första steg i det var faktiskt att välja bort Netflix OCH facebook och bloggen för några timmar.... :)
 
Jag känner mig faktiskt som en ny människa nu <3
 
 Denna fantastiska solnedgång fick vi se på slutet av promenaden!
 
Så med detta nyfunna lugn och harmoni går jag och lägger mig med ett leende <3 Både för att jag och min man fick en välbehövlig kväll utan dumburkar och telefoner och en härlig promenad med Malin!
 
Tänk på att det du sänder ut är det du får tillbaka också...<3
 
Carpe Diem
Puss å kram