iframe { height: 1px; width: 1px; }

Jag är beroende! Men ingen missbrukare...

Fredag idag då! Känns ju som sagt extra gött när man jobbar...å vad jag gillar att jag är tillbaka på jobb igen! Jag älskar verkligen mitt jobb och det är verkligen något som jag önskar alla er där ute! Att verkligen trivas på sitt jobb!
 
Väl hemma idag så blev jag så träningssugen! Framförallt då Tommy sa att han var av med jouren från 9:00...men så lär det ju vara fullt på Tabatan...Men så sa han, min man, men träna nu då! Jaaaa! Det ska jag göra! Sagt och gjort nu har jag kört mitt spinningpass 3ggr med idag! Underbar känsla! Och framförallt att det där suget är tillbaka! Suget efter att träna, svettas och pressa upp pulsen till nya höjder!
 
 
Källaren med spinningcykel är verkligen helt suveränt att ha som instruktör! <3
 
En liten uppdatering angående mitt viktväkteri så har det denna veckan gått riktigt bra! Förutom lite avsteg i måndags då...Imorrn är det vägning igen så jag håller tummarna att jag blivit av med förra veckan semesterkilon! Innan semestern hade jag ju bara två kilo kvar och efter förra veckans frossande så hade jag helt plötsligt 3,9kg kvar! :( Så I´ll let you know...
 
Önskar er alla ett underbart fredagsmys vare sig ni är på kräftskivan på Malmöfestivalen eller hemma och myser!
 
Puss å kram