iframe { height: 1px; width: 1px; }

Från en miss till en fullträff

Igår ja...vilken dag! 11:15 fick jag ett sms "är ni på g? :)" va? Nej! Det är väl inte kalas idag? Jo se det var det! Gah! Jag som hade läst att det var som idag ;) Trodde att båda barnen skulle på kalas samma dag m.a.o...

Men effektiva som vi är löste vi det smidigt! Vi skulle egentligen handla presenterna under gårdagen, men det blev en snabb inhandling på Konsum i byn. När jag var hemma var Ellie kalasfärdig o vi stack direkt! 20min från sms:et till på plats på kalaset! Det var bra jobbat!

Ett stycke lycklig Ellie

Efter kalaset bar det av till Center Syd för lite shopping! Hittade en kjol o en tröja från Camilla/Malmströms och Cassels! Ääääälskar rea!
Men Ellie var nog den största shopparen igår, hon valde bort leksaker o ville ha kläder istället :) ha ha!

Väl där fick vi ett meddelande med frågan "Vad ska Strömbergarna göra idag?" Jo men umgås med dig såklart! Så lyckades nästintill hela gänget vara lediga så en väldigt spontan spelkväll med härliga gänget fick avsluta denna familjs gemensamma semester!

Vi rockade till det nere i källaren!
 
Men vi hann med lite spel också! "Med andra ord" shit så roligt!! Mitt lag vann :)
 
 
 
 
 
 
Alltså detta rum kommer aldrig att användas till något annat än musicerande! Å lite spinning ibland då förståss ;)
 
Tack för igår kväll alla underbaringar <3 Är så glad att ni alla finns i våra liv och förgyller vår tillvaro! Att bara få vara sig sig själv! Det är underbart!!
 

Idag däremot var det kalas nr 2, denna gång för Melvin! Härligt att träffa alla kompisarna igen!

Nu har jag bara två dagar kvar innan jag återgår till jobbet igen! Känns grymt roligt att sätta tänderna i höstens utmaningar! Men tjuvstartade lite med extrajobb idag då jag klurade ihop höstens första spinningpass!

Puss å kram