iframe { height: 1px; width: 1px; }

Det är ju nästan (bara nästan) för bra för att vara sant!

Alltså det här är ju alldeles fantastiskt! Igår berättade jag ju återigen om boken "Livet med kvantfysiska glasögon", ett av experimenten med en oväntad gåva... berättade då också om klädpåsen jag fick från Malin. Senare på kvällen igår dök ytterligare en oväntad gåva upp! Jag vann nämligen ett presentkort på 500kr från Skönthetsrummet i Veberöd! Det är en nyöppnad salong som specialiserat sig på fransar och bryn men även vaxningar... Tjooohooo nu har jag verkligen en anledning att gå dit!!
 
Men bara att ändra tankesätt så bara kommer allt! Jag har lagt ett alldeles för stort fokus på sånt som är negativt i mitt liv. Oavsett om det är en andemening att jag ska "undvika" det som är negativt och falska människor och sånt...Men nej! Då lägger jag ju fokus på det som inte är bra! Jag lägger istället om och fokuserar på det som är bra! Då mångdubblas det och kommer tillbaka och jag har mer att skicka ut! Hänger du med?
 
Jag känner en drivkraft att bidra tillbaka med till er! För att ytterligare göra gällande för att det här funkar! Så la jag ut ett inlägg kring en bok som jag inte fastnat för själv, men ville att den skulle komma till någon som verkligen gillar Ingemansson och hennes böcker! <3 Det gjorde den! Pernilla tjejen som kommenterade att hon ville ha boken gillar verkligen Ingemansson! Ni ser hela universum lyssnar! <3
 
 
 Önskar er nu en riktigt härlig måndagkväll! <3
 
Puss å kram