iframe { height: 1px; width: 1px; }

Alltså när trolleri blir verklighet :)

Nu har jag läst ut boken "Livet med kvantfysiska glasögon"! För mig var den faktiskt livsomvälvande! Med tankens kraft har jag kommit upp ur en tankemässig dal där jag hamnat i en uppgiven o negativ gegga! Vilket såklart drar till sig mer negativitet! Det betyder också att jag pausar Viktväktarna för den här gången... Jag vet hur jag ska äta nu! Tack Viktväktarna för påminnelsen! Inga mer förbud! Men att räkna points eller kalorier förflyttar fokus till "tjocktänkande"... Vilket gör att jag tänker "tjocka" tankar... Det hjälper ju inte mig att gå ner de där 2-3kilona...som egentligen bara är en fix idé... Ja ja jag har en sladdrig mage, men fasen jag lever o mår bra i övrigt!

Jag ska istället börja tänka positivt om mig själv, inte späda det negativa genom att utsätta mig för tankar om att jag inte är ok som jag ser ut!
För jag är ok, jag är tacksam för den jag är o för det som kommer till mig...

Jag äter då jag är hungrig o försöker äta med måtta det som är gott (o onyttigt) o lyssnar till min kropp vad den behöver! Så ska jag göra! Nu ska jag hitta en balans ❤️

Å vilken skillnad det blir bara av att ändra fokus! Inte tänk om...eller bara om...utan vara tacksam för det jag har och får. Tänka att de krämpor jag har är där för att lära mig något. Jag ändrar helt enkelt mindset! <3 Det här blir bra!

 
Bara ta ett exempel från boken, ett av experimenten som du kan göra själv..Jag provade och det funkade! Jag tänkte så här, i enligt med boken, att inom 48h så får jag en oväntad gåva <3 Jag kände förväntan och tacksamhet! Rätt var det är så får jag i dag en påse med kläder till Ellie från fina Malin som har rensat ut i garderoben :) Jättefina kläder, vantar och mössor till Ellie! Underbart! Tack Malin!
 
Å tack "Livet enligt kvantfysiska glasögon" -det funkar!
 
Puss å kram