iframe { height: 1px; width: 1px; }

Flera författare i familjen...

Alltså jag älskar böcker! Vackra böcker, fula böcker, tunga böcker, lätta böcker gamla böcker, nya böcker ja alla böcker!

Kan egentligen inte komma ihåg när jag fick denna förälskelse! När jag var liten läste jag gärna min mamma o mosters gamla böcker från Wahlströms ungdomsböcker från 40- och 50-talet! Kitty Drew kom tidigt in i bilden!

När jag gick i 9:an 93/94 fick vi skriva Boken om mig... Då visste jag -jag kommer att skriva en bok en dag!

Jag har alltid burit med mig denna övertygelse om att jag ska skriva!

2007 kom idén till min första bok som en blixt från klar himmel! Jag körde hem från högskolan i Malmö där jag ingick i en Tankesmedja med forskare, pedagoger o skolledare. Vårt ämne var Hälsa o lärande i samverkan. Jag fick idén att skriva den där boken som jag tyckte saknades! En fulltäckande bok kring pedagogiskt drama hur du som pedagog kan arbeta för att främja ett gott gruppklimat! Sagt o gjort!

Argument förlag nappade o gav ut min färdiga bok i augusti 2008! Sedan dess har snart 2000 exemplar sålts till pedagoger, skolor o bibliotek landet över!

Det är så roligt att skriva! Att få en ide o sen omsätta den i handling är en obeskrivlig kick!

Sedan dess har jag känt att jag vill skriva mer! Jag var på väg att skriva en uppföljare i samma anda riktad till förskolan o förlaget nappade på idén...men det kändes inte helt rätt...så jag fortsatte aldrig på det spåret...

Sedan 2009 (då jag blev mamma för första gången) har tankarna kring en barnbok gått varma... Men jag kommer liksom aldrig till skott...iden är inte färdigkonstruerad i huvudet än så det får vänta lite...

Men det som är så roligt är att Ellie redan nu delar mitt intresse för böckernas fascinerande värld! Det har hon gjort så länge jag kan minnas! Hon låtsasskriver dagligen sedan hon var 2år o låtsasläser nästan lika ofta!

Det är så härligt att se detta intresse ❤️ ikväll var det Sofie Sarenbrant hon fastnade för ❤️

Här är förresten min bok!


Puss å kram