iframe { height: 1px; width: 1px; }

Ut med all skit och in med det nya!

Idag var tanken att vi skulle ha en riktigt mysig dag med trevligt sällskap...Men igår kom vi på att bilen ska ju besiktas innan årsskiftet...Ajjdå! Samma visa varje år...men som tur är brukar det alltid finnas gott om tider på Besikta! Där de är både noggranna och i tid! Det värdesätter jag enormt!
 
Så barnen i bilen och iväg till Lund. Försökte få med mig leksällskap till lekland (Skattkammarön) efteråt, men folk har visst fullt upp dan före nyår...;)
Å något lekland blev det inte för oss heller, för parkeringen var överfull så jag litade på intuition istället och körde vidare..Så för att barnen skulle få "något extra" så blev det en svängom in på McDonalds...
 
Men det var nog bra att vi skippade leklandet (intuitionen brukar stämma) så vi hann med att röja undan lite av julen innan nyår...Det är samma sak varje år...efter 3 veckor med julpynt får jag KRUPP!! Jag blir knäpp på allt plåtter och krimskrams! Så då måste det ut! Men jag fick inte ta "allt" och att släpa ner kartonger från vinden var det ingen som var sugen på...så jag hittar egna tillfälliga lösningar....
 
 
In med allt crap i ett skåp bara...
 
Sen har jag även hunnit med en timme på spinningcykeln! Första turen igår sedan sist, vilket resulterade i blodsmak och syrebrist...men idag gick det betydligt bättre! Med Bricanyl i lungorna är luftrören med! Så ett nästan helt färdigt pass inför start om två veckor (exakt)! Bara lite finlir kvar så blir detta hur bra som helst! Jag har inte sparat på krutet iaf!!
 
Nytt spinningpass!!
 
Puss å kram