iframe { height: 1px; width: 1px; }

Pust....

Ni vet känslan när allt faller på plats. Det går nästan att höra hur bitarna klickar på plats. Så känns det nu! Jag trodde aldrig tiden skulle räcka till för pluggandet...Har ju hela måndag också, men idag så har jag tagit mig tid mitt i alla andra måsten och verkligen fått till uppgiften som ska in på måndag! Underbart!
 
Sen har jag också lagt de sista händerna på en gåva som en viss fröken ska få i helgen! Någon som fyllt år alldeles nyligen :) 
Alldeles strax ska vi plantera blommor på farmor och farfars gravar på inrådan av Melvin. Han tyckte att farfar skulle få blommor. Vi gick förbi gravarna igår och idag när vi var ute på uppdrag i byn så sa han att han vill köpa blommor till farfar <3 Underbara påg!
 
Så innan jag börjar jobba i eftermiddag ska vi plantera blommorna och göra fint på gravarna, sen blir det jobb ett par timmar innan jag ska träffa mina Malinar ;) å bubbla lite :)
 
 
Pust...nu tror jag att jag har koll på läget inför helgen...Måste bara göra en efterrätt till imorrn kväll..Funderar på cheesecake av något slag...Men jag har ju några timmar i morrn fm så det ska jag väl hinna klura ut :O
 
Puss å kram