Min boksommar...

Sommaren är böckernas tid! Tid i hängmattan...i lougen på piratbåten... ni vet :)
 
Här är några av de som väntar att bli lästa av moi! Kanske hittar du lite boktips till dig själv också :) Eller vill tipsa om andra böcker som du tror att jag gillar!
 
Denna köpte jag idag i pocketstället på Konsum...kunde inte låta bli! Ännu en människa jag beundrar så den gjorde mig nyfiken!
 
Sista delen i triologin om Engelsfors... Den håller jag på med (vid sidan av ett par andra). Lättläst och spännande!
Denna har stått i bokhyllan och väntat ett tag så vi får se om den blir läst eller om den får vänta ett tag till?
En av mina favoritförfattare! Sophie Kinsellas senaste bok på svenska är ju ett måste!
Denna har jag berättat om innan...oj oj oj...bättre än Mr Grey! Men jag vill inte att det ska ta slut så jag läser den sakta med omsorg...men så finns det ju 3 till också :)
Nästa bokklubbsbok! Den verkar bra!
Denna har också väntat länge och väl i bokhyllan. Väntar på rätt tillfälle att bli läst helt enkelt...Men eftersom jag beundrar Agneta Sjödin som människa så är jag väldigt nyfiken på hennes böcker.
 
 
Av någon anledning så kom jag in på Sofies sida på facebook. Jag visste inte vem hon var eller vilka böcker hon hade skrivit...men tänker att man ibland stöter på människor irl eller på nätet av någon anledning..Hon producerar deckare på löpande band och av någon anledning så har jag fastat för henne även fast jag ännu inte läst någon av hennes böcker...... så det är väl på tiden snart!
 
Kanske är det hennes öppenhet om sitt skrivande som lockar mig...Här är en bild från hennes "skrivarhus"
 
Så skulle jag också vilja tillbringa min tid när jag skriver mina alster, uppsatser och andra inlämningsuppgifter :) Tänk bara! Helt själv! Egentid! Fast nu har vi husvagn så kanske jag kan få sinnesro där när jag skriva mitt examensarbete om 1,5år...
 
Puss å kram med förhoppning om att vi ses på antivåldkonserten senare idag!