Fullspäckad söndag....

Så var ännu en vecka snart till ända...Denna morgon förgylldes alldeles extra med nästan 1,5h promenad med underbara vännen Helena! Det har kommit så mycket jobb och annant emellan så det var så längesedan vi träffades! Men nu äntligen fick vi chansen och jag fick träffa hennes senaste underverk som endast var 3 veckor gammal! En härlig start på dagen som sedan följdes av kalas för mannens farmor. 7st yrväder mellan 2-9år underhöll oss mellan smörgåstårta, tårta, kakor och andra godsaker!
 
Därför kändes det extra gött när kvällen avslutades av den planerade kompisspinningen! 6st entusiaster fick jag med mig varav en helt ny! Min svägerska Marie satt för första gången på en spinningcykel och cyklade som aldrig förr! Superkul! Hon sa faktiskt att hon skulle komma tillbaka också ;) det är så roligt att introducera spinning för nya cyklister! 
Nu gör sig däremot dagens intag av sötsaker påmind då halsbrännan kommer som ett brev på posten!
 
Mellan kalas och spinning hann vi med att måla muggar också! 50kr för två muggar och färger på Citygross! Kan rekommenderas! Ungarna var som frälsta!
 
 
Nu ser vi fram emot en ny härlig (frisk) vecka med bara 1 månad kvar till självaste julafton! Nu är planen att det ska vara julpyntat och färdigt till 1 advent!
 
Puss å kram