Snart är det helg igen

Och det känns helt ljuvligt!! Har förresten bestämt mig för att inte stressa igenom de sista veckorna innan semestern och det börjar faktiskt bra :) Idag när jag gick ut från matsalen (jobb lunch) så kände jag faktiskt tystnaden! Jag menar verkligen kände, blev så tagen så jag blundade bakom mina solglasögon (annars hade jag aldrig vågat hi hi) och bara gick några steg så... Helt oförklarligt underbart att känna lugnet! Så nu tänkte jag faktiskt fortsätta på den linjen. Nu har jag planering, men först egen lunchrast då man bara kan sitta och blogga och göra annat internetdravel :)

Lämnade Melvin för andra gången på dagis idag (alltså sedan han började i september -10). Tommy har ju alltid lämnat, men nu blev det så att jag skulle lämna. Det var faktiskt inte utan en tår denna gången heller... Fattar inte att det kan hänga kvar så, "inskolningsseparationen" eller vad man nu ska kalla det... Men så har jag ju jag inte inte gått igenom det tidigare heller... Jag var ju inte alls delaktig i inskolningen av Melvin...så det är väl bra att mitt kommer nu och inte när han börjar skolan ?!?! Ha ha :)

Min mamma kommer snart och hälsar på också! Det ska bli så himla härligt att få  ner henne igen! Vi har ju blivit lite bortskämda genom att vi träffats i stort sett varje eller varannan månad tidigare sedan Melvin var nyfödd. Så det känns att det börjar bli dags igen :)Tänkte bara bjuda på en bild från förra sommaren :) Vi var på Köpenhams zoo, det är verkligen något som jag kan rekommendera till er alla :)

Dit blir det faktiskt en tur till i sommar också :)

Kaninlegepladsen
Här är "kaninlekplatsen". Melvin älskade den! Det är en massa gångar och tunnlar som barnen kan springa genom :)

Längtar verkligen till denna sommarens ledighet :)

Puss å kram