iframe { height: 1px; width: 1px; }

Underbar dag i solen!

Idag har vi haft en alldeles kanondag!! Det började med att jag fick sova ut, min man gick upp med sonen vid 8 och jag gick inte upp förrän närmare 10 :) Efter frukost bar det iväg till ett köpcentrum... Melvin somnade i bilen och han och pappa väntade ute i bilen medan jag gjorde köpcentret osäkert ;) Skullle i första hand hitta en ny bikini, vi ska nämligen på poolparty på lördag :) Och det är ju rätt kul att ha något som man inte skäms i... Hur som helst hittade en jättefin på Twilfit. Sen hittade jag ett par jättesnygga baggyjeans på Vero Moda :)



Sen åkte vi och handlade mat till vår planerade picnic i stadsparken i Lund :) Jag köpte Brieost, salami med tomat och basilika och Tommy köpte baguette och creme bonjour :) Melvin valde en burk med stroganof och ris :)
Väl framme hittade vi en mysig plats i skugga under en jättestor ek.. Melvin var helt eld och lågor och sprang omkring och lekte med gruset på gångvägen och tittade på alla fåglarna :) Det var hur mysigt som helst, sen avslutade vi med en runda med varsin mjukglass (eller ja... Melvin fick dela med oss)

Sen åkte vi hem igen... Melvin som bara hade sovit en timme i bilen somnade på vägen hem och sov två timmar till! Tommy passad då på att sova han också... och jag tog på mig min nya bikini och la mig ute i solen med "Elsas Mode"

Omslagsbild: Elsas mode

Den är helt underbar! Jag gillar verkligen Sofis språk! Det är så lätt att följa med och underhållande samtidigt! Jag har inte läst mer än 5-6 kapitel, men det verkar som att jag även måste läsa de andra två böcker i triologin :)

För att avsluta kvällen riktigt mysigt grillade vi och sen gick vi ut och gick i ett par timmar, med några stopp för lekplatser, 4h och ett besök hos Philip och Elin.

Ser fram emot morgondagen, men nu måste vi vara hemma så att Melle kan lägga sig tidigare...de sista två kvällarna har han somnat efter 22:30! Men bara för att han tog en extra lur till 17... Men det känns ju så dumt att väcka honom när han behöver sova... Så imorrn blir det vanliga tider igen får vi hoppas på :)

Puss å kram