Snart är det helg igen!!

Ja tyvärr längtar jag varje arbetsvecka till helgen igen!! Men det är tur att veckorna går så hiskeligt fort!! Redan onsdag och idag och halva dagen har ju gått!! Det känn skönt!

Onsdagar och torsdagar är riktigt (brukar iaf) bra dagar på jobbet för att inte tala om fredag...det går i ett fram till lunch med lektion på lektion... men så är det ju fredag!!!

I helgen ska vi fixa färdigt det sista ihuset och i Melvins rum så klart! Då vi nästa helg ska ha kalas för vår lille 1åring! :)

Vår lille store kille som nu snart har hunnit  bli ett år! Det känns lite overkligt... Men samtidigt roligt så klart! Då går vi ju även in i maj månad!! Shit vad fort den här terminen har gått :) Måste faktiskt erkänna att jag har sökt nytt jobb till hösten, som jag verkligen håller tummarna för! Totalt har jag sökt 3 jobb... Men det är bara 2 som jag tror på och som jag VERKLIGEN skulle vilja ha... Det innebär en hel del mer körande... men vad gör det om jag hittar mitt drömjobb!! ;)

Nu är snart min lunch slut och jag ska gå och jobba igen... Ska bara brygga mig lite kaffe :) 4 veckor har jag druckit kaffe nu sedan jag började igen... Slutade ju när jag blev gravid... och tänkte inte börja igen men...chi fick jag... Å så ljuvligt gott det är! Speciellt efter maten i lugn och ro :)

Hujj nu blev det mer svammel än tänkt, men sån är ju jag...

Har förresten planer på att sticka upp till Ullared någon gång i maj!!! Är du sugen på att föja med så hör av dig!!! Måste först skrapa ihop lite pengar på tradera...

Puss å kram