iframe { height: 1px; width: 1px; }

så var julen över...

Ja...det var det... Men det var härligt ändå! Men  nu vill jag snart inte ha mer julmat... Vill äta nyttigt...men det är svårt med allt godis och allt annat onyttigt som bara ligger där och väntar på att jag ska stoppa det i munnen... Men jag har tänkt (som 2,9miljoner andra svenskar) att efter nyår så ska jag börjar mitt "nya" sunda liv, börja träna igen och äta sunt... Har ju några kilon att bli av med... Det stärker mig visserligen och gör mig gladare att jag vet att det ska...ja en dag ska jag gå ner till min postgravida vikt... 11kg minst iaf...har visserligen inte vågat väga mig efter julmaten så det kanske är 15kg ner...

Hur som helst så börjar jag jobba igen den 4:e... har lite ångest...men bara lite... he he kan ju försöka lura mig det iaf. Då ska mannen vara hemma med vår son, vilket jag tror kommer att bli underbart för båda två! Jag har ju vetat om det länge, så på något sätt har jag väl varit förberedd på detta... Men så ska jag ju vara hemma hela sommaren är tanken :) Alla tre! Bara njuta!

Julhelgen har för övrigt varit jättetrevligt med gott sällskap av både släkt och vänner! Snart vankas ju nyårsafton, vilket vi är värdar för också (liksom julafton). Men det ska bli jättekul! Vi har en del skoj inplanerat (som våra gäster inte vet om ;)

Puss och kram!